26 Ocak 2010 Salı

Melissa Mey Resim Sergisi


1 - 15 Şubat 2010 Tarihleri arasında yapılacak olan Melissa Mey Resim Sergisi için Öteki Kültür Sanat Merkezi'nde buluşuyoruz.

Read more

Yeni Atölye Çalışmaları

kaval, yan fülüt, ney ve tanbur (mızraplı) kurslarımız için kayıtlar başlamıştır. Atölyeler yeterli katılım sağlandığında açılmaktadır. atölye ücretleri aylık 150 liradır. Ayrıca kişiye özel atölye çalışmalarımız vardır. daha ayrıntılı bilgi için 0216 - 336 23 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Read more

22 Ocak 2010 Cuma

Felsefe Atölyesi


3 ay sürecek olan Felsefe atölyesi açılmıştır. Salı günleri 19:00 da başlayan atölye çalışması değişik yaş gruplarından oluşan üyeleriyle oldukça renkli ve eğlenceli geçiyor. Katılım ücreti aylık 50 liradır ve atölye her yaştan katılımcıya açıktır.
Read more

15 Ocak 2010 Cuma

Yüksel Aydın Resim Sergisi

18 Ocak 2010 pazartesi günü resimleriyle dünyanın ilgisini çekmiş değerli ressam Yüksel Aydın'ın resim sergisi açılış kokteyli yapılacaktır. Sanatseverler 31 Ocak 2010 tarihine kadar sergiyi gezebilirler.

http://www.facebook.com/group.php?gid=200830312652#/group.php?gid=200830312652

http://www.otekikultursanat.com/
Read more

8 Ocak 2010 Cuma

Sanatın içinden hayata bakabilmek

Günlük telaşları birkaç saatliğine bir kenara bırakıp; kafesi, bahçesi, sanat galerisi, kitabevi ve sanat atölyeleriyle Kadıköy'de yeni adresinde ikamet eden Öteki Kültür Sanat'a mutlaka uğrayın.


Read more

Cafe Öteki Bahçe


Özel günleri, doğum günlerini, kutlamaları, davet ve organizasyonları seven bir yer arıyorsanız, günlük telaşlardan arındırılmış saatlerinizi güzel bir yemek ve müzikle taçlandırmak istiyor, çay içerken kitap okumayı seviyorsanız Cafe Öteki Bahçe tam da size göre.
Read more

Kitabevi

Kitaplar arasında gezinirken kafeterya bölümünde dinlenebilir, kültürel programlara - söyleşiler, paneller, imza günleri, dinletiler, sinema gösterimleri - katılabilirsiniz.
Read more

Sanat Galerisi

Amatör ve profesyonel ressamların fırçalarını seyretmek isteyen herkese açıktır.
Read more

Temel Fotoğrafçılık Atölyesi

Herhangi bir görüntüyü fotoğraflamaktan öteye taşımak isteyen herkese açıktır. Teorik oturumlarda aktarılan fotoğraf bilgilerini, deneyimli eğitmenler eşliğinde uygulamaya dönüştürüp, teorik ve pratik bilgilerle kendi bakış açısını yaratmak isteyen katılımcılara yeni yollar açan bir program izler.
Read more

Yaratıcı Yazarlık Atölyesi

Dali'nin fırçasında renk olmak, Sait Faik'in semaverinde demlenmek, Nazım'ın dizelerinde sevmek, Woolf'un odasında oturmak, Çehov'la insanı tanımak, gogol'un paltosundan yeniden doğmak için Edebiyat Atölyesinde buluşuyoruz.
Read more

Sinema Atölyeleri

Metin Gönen'in hazırlayıp yürüttüğü Temel Sinema Atölyesi sinema dili, film estetiği, mizansen, ışık, kurgu yani film yapımının bütün aşamalarını somut olarak öğretildiği ve kısa bir film çekilmesiyle konuların pekiştiği bir çalışmadır.

Yine metin Gönen tarafından yürütülen Senaryo Atölyesi, sinema dilini ve dramaturji tekniklerini kullanarak fikirlerin dramatik bir yapıyla senaryolaştırmak, düşüncelerine sinematogrofik bir anlatım kazandırmak isteyen herkese açık bir program sunuyor.
Read more

Yaratıcı Drama Atölyesi

Yaşantılardan yola çıkarak doğaçlama ve rol yapma tekniklerinden yararlanıp, canlandırmalar aracılığıyla içinde bulunduğumuz olaylara farklı yaklaşımlar sergilemeyi kolaylaştıran Yaratıcı Drama Atölyesi yeni katılımcılarını bekliyor.
Read more

Satranç Atölyesi

Çok yönlü ve yaratıcı düşünmeyi sağlayan, odaklanma, hızlı karar verebilme yetilerinin geliştirilmesine yardımcı olan Satranç Atölyesi ilgi duyan her yaştan insanın katılımına açıktır.
Read more

Pantomim Atölyesi

Duygu ve düşüncelerin vücut aracılığıyla direkt olarak anlatımını sağlayan pantomim sanatı, bedenini eğlenerek keşfetmek isteyen herkese açık bir atölye çalışmasıdır.
Read more

Dans Atölyeleri

Dans etmenin yaşı olmadığına inanan insanların, coşkulu ve hareketli bir ortamda yeteneklerini keşfettiği Dans Atölyeleri herkese açıktır.
Read more

Müzik Atölyeleri

Müziği dinlemekle yetinmeyip aynı zamanda müziğe dahil olmak isteyenleri buluşturan Müzik Atölyeleri yeni katılımcılarını bekliyor.
Read more
 

Öteki Kültür Sanat Design by Insight © 2009